Для української поліції з початку року Японія надала близько 1600 автомобілів - дипломат

Японський посол сподівається, що співпраця між країнами буде продовжена.

Шигекі Сумі з Арсеном Аваковим та Хатією Деканоїдзе. Фото:Цензор.НЕТ

Тільки з початку цього року Японія надала Нацполіції України близько 1600 автомобілів, і японці сподіваються, що співпраця двох країн продовжиться. Таку заяву зробив перед журналістами посол Японії в Україні Шигекі Сумі відразу після церемонії присяги курсантами з Нацакадемії внутрішніх справ, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

За словами японського дипломата, за цей рік японський уряд надав Україні близько 1600 автомобілів, які зараз експлуатуються співробітниками української поліції. Крім того, дипломат зазначив, що уряд Японії поставляє не тільки сучасні авто Нацполіціі - в цьому році було передано більше дев'яти тисяч одиниць теплої зимової форми для українських поліцейських. Японський дипломат додав, що співпраця між Японією і Україною має тривати, зокрема, в системі правоохоронних органів.

Сумі підкреслив, що найближчим часом з візитом до Японії відправиться Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України. Під час поїздки він проведе кілька зустрічей з японськими колегами.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...