До чого б це?: Літак Коломойського сіл на хвіст в Тель-Авіві

Якщо прийняти як даність, що простих збігів не буває, то щось дивне витає в повітрі.

Боїнг-737. Фото: traveler-mir.comBoeing 737-900 "Міжнародних авіаліній України" з бортовим номером UR-PSK сів на хвіст під час висадки пасажирів в аеропорту Бен-Гуріона в Тель-Авіві, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За даними, отриманим від Управління аеропортами Ізраїлю, після того як частина пасажирів, які прилетіли рейсом PS777, покинула борт, носова частина літака раптово піднялася з-за невірного розподілу багажу. Постраждале повітряне судно виконувало рейс Київ - Тель-Авів PS781. Пасажири, що знаходилися на борту літака, не постраждали, проте авіалайнер і телетрапами отримали пошкодження.

За даними табло аеропорту Бориспіль, зворотний рейс Тель-Авів - Київ PS782, який повинен був виконувати пошкоджений авіалайнер, затриманий майже на 19 годин. Контролем завантаження багажу в літак, а також центровкой авіалайнерів МАУ в Борисполі займається компанія "Аерохендлінг".

Шахраї використали соліста гурту ТІК Віктора Бронюка для того щоб ошукати українців

четвер, 2 травень 2024, 2:35

Соліст гурту ТІК Віктор Бронюк заявив, що став жертвою шахраїв. Про це він написав на своїй сторінці в Instagram. . За його словами, невідомі отримали доступ до його особистого Telegram-акаунту. Вони скористалися великою кількістю його прихильників і...

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...