До дня народження Путіна в Росії відчеканили черговий "путінофон" (фото)

iPhone 7 з золотим барельєфом російського президента коштує якихось там $3,5 тисячі.

"Путінофон" за 3,5 тисячі доларів. Фото: caviar-phone.ru.

Російська компанія, яка спеціалізується на дизайні мобільних телефонів, випустила спеціальну колекцію iPhone 7. На сайті компанії повідомляється, що лімітована лінійка приурочена до дня народження президента Росії Володимира Путіна, повідомляють Патріоти України.

Моделі отримали назву Supremo Putin Damascus і декоровані візерунком, яким прикрашали клинки з дамаської сталі, і барельєфним портретом Путіна. Дизайн телефону представлений в двох варіаціях: в титановій гамі і зі вставками з золота.

Гаджети випущені з обсягами пам'яті в 128 і 256 гігабайтів. Вартість нових телефонів починається від 207 тисяч рублів у версії з жовтим золотом і досягає 232 тисяч рублів (близько 3,5 тисяч доларів США). Тираж обмежений 64 екземплярами по числу років російського президента.

Нагадаємо, в 2015 році італійський бренд випустив в Росії обмежену серію смартфонів з портретом Путіна. Корпус iPhone був зроблений із золота і титану, кришку прикрашав золотий портрет глави Росії в анфас, двоголовий орел, контури Кремля і собору Василя Блаженного.

Раніше ювеліри вже випускали в Росії Apple Watch з автографом Путіна а також позолочений "путінофон" з особою президента РФ.

На щастя, патрульні були поруч: У Києві жінка намагалася стрибнути з Володимирського пішохідного мосту (відео)

четвер, 2 травень 2024, 21:31

У Києві патруль "Муніципальної охорони" попередив спробу самогубства киянки. Про це інформує КМДА, передають Патріоти України. Подія сталася близько 4-ї години ранку в парку "Володимирська гірка". Працівники "Муніципальної охорони" отримали повідомленн...

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...