До Дня народження Володимира Кличка: Кращі бої найуспішнішого українського боксера (відео)

Сьогодні українському боксеру виповнився 41 рік.

Володимир Кличко. Фото:sport.korupciya.com

У суботу, 25 березня, легендарний український боксер Володимир Кличко відзначає день народження. Йому виповнився 41 рік. Президент України Петро Порошенко вже привітав Володимира в Facebook, зазначають Патріоти України.

Сайт Подробности зібрав 10 кращих поєдинків легендарного боксера.

Деррік Джефферсон

Це був другий поєдинок в кар'єрі українця за захист титулу чемпіона світу за версією WBO. Володимир тричі "кидав" суперника на ринг і виграв поєдинок технічним нокаутом у 2-му раунді.

Чарльз Шаффорд

А ось поєдинок з Шаффордом - це був третій захист чемпіонського пояса за версією WBO. Противник Володимира тричі опинявся в нокдауні, а в 6-му раунді програв технічним нокаутом.

Франсуа Бота

Складніше Володимиру довелося в поєдинку з південноафриканцем Франсуа Ботою, але при цьому перемога і нокаут вийшли більш видовищними - Кличко відправив суперника на підлогу.

Кріс Берд

Це був другий бій з американцем Крісом Бердом. До речі, в першому також переміг українець. На цей раз Кличко здобув перемогу у 7-му раунді.

Семюел Пітер

У 10-му раунді Кличко наніс руйнівний аперкот і нокаутував суперника.

Рей Мерсер

Американець Рей Мерсер опинився в нокдауні вже в 1-му раунді, але вистояв до 6-го. Уже в ньому Кличко завдав фатального удару і здобув перемогу.

Тоні Томпсон

Американець Тоні Томпсон до бою з Володимиром не програвав жодного бою протягом восьми років.

Келвін Брок

Келвін Брок і зовсім жодного разу не програвав до зустрічі з Володимиром, перемігши в 33-х матчах. Кличко нокаутував суперника в 7 раунді.

Рей Остін

Саме проти Рея Остіна українець здобув свою найшвидшу перемогу нокаутом в кар'єрі. Потужний лівий хук повалив американця на підлогу в 2-му раунді.

Едді Чамберс

Протягом 11 раундів Кличко домінував у рингу, але так і не відправив суперника в нокдаун. Українець зробив нокаут за 15 секунд до кінця бою.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...