До доброї мами-"Хунти": Після тортур "колег" бойовик "Оплоту" наважився втекти з Донецька (відео)

За порушення комендантської години чоловік був заарештований і зазнав тортур з боку колишніх товаришів по службі. За його відомостями, "штрафники" працювали на не розмінованих об'єктах, без попереднього інструктажу в жахливих умовах.

Скрін відео

Житель Донецька через скрутне матеріальне становище в 2015 році вступив до складу незаконного збройного формування "Оплот". В терористичному угрупованні він отримав посаду водія, займався перевезенням боєприпасів, продовольства і бойовиків. Про це повідомляє прес-служба СБУ, зазначають Патріоти України.

Через деякий час, з огляду на систематичну невиплату заробітної плати та жорстоке ставлення командирів і підлеглих, чоловік вийшов зі складу НВФ. За порушення комендантської години він був заарештований і зазнав тортур з боку колишніх товаришів по службі.

Перебуваючи під арештом, притягувався до розвантаження складів артозброєння з боєприпасами на території колишнього військового училища. За його відомостями, "штрафники" працювали на не розмінованих об'єктах, без попереднього інструктажу в жахливих умовах.

Жодних офіційних звинувачень в порушенні будь-яких "законів" т.зв. "ДНР" затриманим не висувалося, чоловіків просто "відловлювали" на вулицях для залучення до складних і небезпечних робіт. Під час ув'язнення донеччанину на власні очі довелося побачити трагічну загибель хлопців, які працювали поруч.

Інформація про добровільну відмову чоловіка воювати проти власного народу, здійснювати вбивства та інші злочини проти власних громадян стала відома співробітникам СБУ. Йому було запропоновано взяти участь в Програмі "На тебе чекають вдома". Це дозволило чоловікові повернутися на контрольовану українською владою територію і сподіватися на передбачене законодавством України звільнення від кримінальної відповідальності.

Колишній "оплотівець" звернувся до всіх, хто може почути його в рідному Донецьку, не боятися і боротися за Україну.

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...

Оце так: У Харкові чоловік застрелив з рушниці дружину та доньку і намагався втекти

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:50

У Харкові поліція затримала чоловіка, якого підозрює у вбивстві доньки та дружини. За даними слідства, чоловік скоїв вбивство 24 квітня у власному будинку у Слобідському районі Харкова. Про це повідомили в пресслужбі облпрократури, передають Патріоти ...