До спроби перевороту в "ЛНР" причетний кремлівський куратор Сурков - ІС

Про це свідчить аудіо допит колишнього "прем'єра" "ЛНР" Геннадія Ципкалова, який начебто наклав на себе руки місяць тому.

Владислав Сурков. Фото:i-innomir.ru

До спроби "перевороту" в так званій "ЛНР" причетний "сірий кардинал" Кремля Владислав Сурков. Про це свідчить аудіо допит колишнього "прем'єра" "ЛНР" Геннадія Ципкалова, опублікований "Інформаційним спротивом", передають Патріоти України.

В аудіо допиті фігурують представник "генпрокуратури ЛНР", сам Ципкалов, А.В.Карякін - екс-Глава "парламенту ЛНР ", Д.С.Колесніков - депутат "парламенту ЛНР ", Сергій "Одеса" - позиціонує себе як старший офіцер ЗС РФ з командування 2 АК російських окупаційних військ, Владислав Сурков - радник президента РФ Володимира Путіна і інші соратники бойовиків "ЛНР".

Під час допиту Ципкалов заявив, що з ним вийшли на зв'язок люди від Суркова і почали вести переговори про "зміну системи управління республікою". Ципкалов також повідомив, що він повинен був зустрітися з Сурковим для обговорення фінансової і політичної підтримки "перевороту в "ЛНР".

Як повідомлялося раніше, в ніч на 24 вересня 2016 року колишній "голова ради міністрів" і радник глави "ЛНР" Ігоря Плотницького Геннадій Ципкалов начебто наклав на себе руки.

Помер відомий український спортивний журналіст і коментатор

субота, 11 травень 2024, 15:55

У віці 68 років помер відомий український спортивний журналіст і коментатор Сергій Савелій. Трагічну звістку повідомляє Суспільне Спорт, посилаючись на рідних Савелія, передають Патріоти України. Савелій понад 40 років працював на Суспільному мовленні,...

Зниклі авто, прострочені продукти і булінг: Академія сухопутних військ опинилася у центрі гучного скандалу

субота, 11 травень 2024, 14:54

Тимчасова слідча комісія виявила численні порушення в Академії сухопутних військ. Про це у своєму Facebook повідомив сержант 72-ї бригади ЗСУ імени Чорних запорожців Віктор Пилипенко, передають Патріоти України. За його словами, напередодні відбулося п...