До суду у справі ГРУшників прийшла мати вбитого ними бійця АТО

Сторона захисту має намір як свідків залучити на процес кількох бійців так званої "народної міліції ЛНР".

Російські ГРУшники Єрофєєв та Александров у суді. Фото:pl.com.ua

Голосіївський районний суд Києва приступив до допиту потерпілої, матері загиблого бійця АТО Вадима Пугачова у справі полонених російських спецназівців Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Наголошується, що Пугачов був убитий під час бойового зіткнення з диверсійною групою, до якої входили Єрофєєв і Александров, 16 травня 2015 року в Луганській області.

На судове засідання у гучній справі прибули два прокурори, адвокати спецназівців, а також консул Росії в Україні Олексій Грубий.

На наступному засіданні суд приступить до вивчення доказів сторони захисту і потім повинен почати допит свідків з боку захисту.

Адвокат Александрова Юрій Грабовський зазначив журналістам, що як свідків сторона захисту має намір залучити кількох бійців "народної міліції ЛНР".

Пізніше, заслухавши мати Вадима Пугачова, суд відклав розгляд справи на 27 січня.

Одну людину діставали прямо з-під коліс: Голова райдержадміністрації влетів у натовп людей в Броварах (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:54

Голова райдержадміністрації у Броварах влетів на авто в натовп людей, четверо людей отримали тяжкі травми, передають Патріоти України. Троє людей отримали переломи, ще одну людину діставали прямо з-під коліс авто. Йдеться про голову райдержадміністраці...

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...