"До свидания, Одесса!", - перший заступник Саакашвілі заявив про відставку

Мотивів свого рішення Володимир Жмак не вказав.

Володимир Жмак. Фото:www.rbc.ua

Перший заступник голови Одеської обладміністрації Міхеїла Саакашвілі Володимир Жмак заявив, що залишає свою посаду. По це він повідомив у Facebook у середу ввечері, передають Патріоти України.

"До побачення, Одеса! Пройшов рік, і пора повертатися додому. 1 липня - мій крайній робочий день в ООДА", – повідомив він. Мотиви свого рішення Жмак не вказав.

Як відомо, Саакашвілі отримав заступників у липні 2015 року. Ними стали Юлія Марушевська та Володимир Жмак.

"Ударівець" і колишній глава "Роснефть-Україна" Жмак відповідав умовно за політичну складову в команді губернатора. Його зарплата в Одеській ОДА становила 5 тисяч гривень.

Отримали бойові повістки, але в ТЦК не з'явилися: Стало відомо, як суд покарав ухилянтів з Харкова

вівторок, 30 квітень 2024, 14:28

У Харкові суд засудив двох чоловіків до ув'язнення за ухилення від мобілізації. У ході судового розгляду з'ясувалося, що вони отримали бойові повістки, але не з'явилися до територіального центру комплектування, передають Патріоти України. Тому найближ...

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...