"До такого могли додуматися тільки євреї!": В Ізраїлі пацієнтові трансплантували його власне серце, видалене два роки тому

Замінивши 28-річному пацієнтові серце на штучне, ізраїльські кардіологи за 2 роки вилікували орган і вже здорове серце повернули пацієнтові.

Ізраїльські хірурги зробили революцію в трансплантології. Фото: Stmegi.com.

Вперше в історії світової лікарської практики лікарі відділення серцевої хірургії Хайфського госпіталю в медичному центрі Кармель під керівництвом доктора Офіра Аміра зробили чергове криваве свавілля. Вони докотилися до того, що імплантували 28-річному пацієнтові його старе серце, видалене у нього ДВА роки тому!!! Про це в своєму блозі розповідає Михайло Гітельман, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

І як тільки таке могло прийти в голову?! Ну звичайно, до такого могли додуматися тільки євреї! Ну, а що ще від них можна очікувати, адже жодній нормальній людині таке в голову не прийде! Після архіскладної 10-ти годинної операції видалене два роки тому серце 28-річного чоловіка знову імплантували на колишнє місце, замінивши штучне рідним.

Старе 2 роки тому було замінено штучним через хронічну яскраво виражену аритмію, через що воно не забезпечувало організм в повному обсязі кров'ю, а перекачувало всього 15%.

Весь цей час видалене серце було під наглядом лікарів, які проводили експерименти і відновлювали роботу функцій серця.

А наприкінці 2015 року на рідному серці чоловіка були проведені експерименти, діагностика, а після тестування виявилося, що серце, яке знаходилося в штучному середовищі протягом 2-х років, приведено в повний порядок і готове виконувати всі передбачені організмом функції в повному обсязі.

Молодому чоловікові лікарі зробили пропозицію, від якої він не зміг відмовитися - вони запропонували пересадити йому його, до болю рідне і вже здорове серце.

Те, що зробили лікарі медичного центру Кармель, відкриває нову главу в трансплантаційній медицині, це кардинально вирішує проблему з донорськими органами і знімає питання з їх підбором і сумісністю, що врятує життя багатьом тисячам людей по всьому світу.

Скорочення терміну на відновлення роботи всіх функцій видалених органів дасть можливість здійснювати тимчасову пересадку штучних органів з подальшим поверненням рідного органу.

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...