До Землі наближається пілотований НЛО

Астрофізики розрахували швидкість польоту об'єкта під назвою 1991 VG і траєкторію його польоту, і вважають, що НЛО з'явиться над Південною півкулею Землі влітку поточного року.

Влітку 2017 роки людство дочекається прибуття НЛО. Ілюстрація: SETI & CETI.

Астрофізики заявили про те, що влітку 2017 року на Землі очікується прибуття невпізнаного літаючого об'єкта, і, можливо, людство вже через кілька місяців вступить в контакт з позаземною цивілізацією, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Міжнародна група фахівців стверджує, що вже відстежила переміщення НЛО, і всі факти свідчать про те, що небесне тіло, що рухається до Землі, є результатом технологічного характеру, - тобто, об'єкт був кимось створений.

Траєкторія польоту і зміна швидкості руху - підтвердження того, що об'єкт є пілотованим. Експерти відзначили, що поки не можуть з упевненістю назвати форму і розмір об'єкта, однак він вже пролітав повз Землю. Перший раз це сталося в 1975 році, і тоді НЛО прийняли за радянську ракету.

Однак пізніше, в 1991 році, цей об'єкт знову пролітав біля орбіти Землі, і тоді астрофізики його помітили і навіть назвали 1991 VG. Експерти на цей раз встигли розрахувати швидкість польоту і траєкторію, і, за їхніми словами, НЛО з'явиться над Південною півкулею Землі влітку поточного року. Вчені хочуть отримати якісні знімки НЛО і не втрачають надії, що об'єкт приземлиться.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...