До Землі наближається "смертоносний" астероїд WF9 (відео)

Діаметр астероїда може досягати кілометра і в разі зіткнення із Землею він може зруйнувати місто або викликати потужне цунамі.

Астероїд. Фото: theladbible.com.

У лютому повз Землю пронесеться астероїд WF9. Якщо він зіткнеться із Землею, повністю зруйнує місто або викличе потужне цунамі в разі падіння в воду. Так важає астроном, прихильник теорії змови доктор Захарович, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У NASA раніше повідомили, що 25 лютого астероїд пройде повз Землю, однак замовчували інформацію про розміри об'єкта. А його діаметр може досягати кілометра.

Бенну Захарович вважає, що астероїд походить від легендарного гіганта - прихованої планети під назвою Планета X.

Відзначається, що прихильники теорії змови стверджують, що за Нептуном є планета Нібіру, або Планета Х, яка може знищити Землю.

Раніше, 25 січня, близько 7 ранку повз Землю пролетів астероїд 2017 BX. Він пройшов в 261 тис. км від Землі і рухався зі швидкістю 26 700 км/год. Його розмір становив 4-14 метрів (менше, ніж автобус, але більше за автомобіль).

Відзначається, що це другий астероїд, який пролетів повз Землю за останні три тижні.

Стати пенсіонером в Україні буде простіше: Кого стосується і що треба знати

понеділок, 29 квітень 2024, 13:52

Через напад кремлівського карлика Путіна на Україну у багатьох людей стали виникати питання щодо ідентифікації документів, підтвердження термінів страхового стажу, отримання пенсій, передають Патріоти України. На щастя, частина цих питань тепер може ви...

У Раді збираються підвищити виплати одній з категорій пільговиків: Кого стосується

понеділок, 29 квітень 2024, 13:44

В Україні, де частини пенсіонерів можуть урізати пенсію на 50%, народні депутати зареєстрували законопроєкт № 11194, яким планується посилити соціальну допомогу українцям, які постраждали від аварії на Чорнобильській АЕС, передають Патріоти України. За...