Добрий вчинок: Поліцейські на Київщині врятували лебедя, який вмерз у кригу (відео)

Птаха передадуть в спеціалізоване фермерське господарство в селі Ковалівка, де за ним будуть доглядати фахівці.

Поліцейські звільнили лебедя з льодового полону. Фото:kv.npu.gov.ua

Птицю, яка вмерзла у лід, врятували на ріці Стугна у Василькові. Про це повідомляється на сайті ГУ Нацполіціі Київської області, зазначають Патріоти України.

Сказано, що повертаючись з чергового виклику, поліцейські помітили на річці Стугна підозрілий рух. Патрульні кинулися перевірити, чи не потрапила під лід людина, але замість цього побачили лебедя, який вмерз у лід.

Дотримуючись всіх заходів безпеки під час перебування на тонкій кризі, правоохоронці обережно звільнили птаха з крижаного полону і перенесли його не беріг. Патрульні відразу ж завернули лебедя в тканину і на службовому автомобілі доставили у відділ поліції, де обігріли, напоїли і нагодували.

Також молоду птицю, яка не змогла полетіти в теплі краї до настання морозів і залишилася замерзати на водоймі, оперативно оглянув лікар-ветеринар. На щастя, лебідь вже зігрівся і його життю нічого не загрожує.

За домовленістю, сьогодні поліцейські передадуть птицю в спеціалізоване фермерське господарство в селі Ковалівка, де за ним будуть доглядати фахівці.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...