Добрий знак волинянам: У День Святого Миколая патрульна поліція заступила на чергування у Луцьку (фото, відео)

На своє перше чергування у місті сьогодні виїде 15 патрульних екіпажів.

У Луцьку приступила до патрулювання патрульна поліція. Фото:http://www.volynnews.com/

У День Святого Миколая, до слова, покровителя міста Луцька, 165 патрульних склали присягу. Цієї ночі 15 екіпажів виїдуть охороняти вулиці міста о 22.00. Про це пише місцеве видання Волинські новини, інформують Патріоти України.

Урочисте складання присяги відбулося сьогодні, 19 лютого, на Театральному майдані. Очолив управління патрульної поліції Луцька лейтенант Антон Цоцюра, який і зачитав текст присяги. Привітати зі складанням присяги приїхав заступник голови нацполіції України, почесний громадянин Луцька, підпополковник поліції Олександр Фацевич. Він вибачився за те, що ані міністр, ані голова Нацполіції не змогли прибути до Луцька через зайнятість.

"Я сьогодні з вами. Ми готові виконувати завдання з охорони громадського порядку, але перш за все - охороняти вас, лучан. Ці хлопці заступлять цієї ночі, захищатимуть вас і вам допомагатимуть, звертайтеся до них.

Але перш за все прошу допомогти їм і підтримати, і це буде найкраще. Ми зробили дуже багато і я вами пишаюся, бо ви заслуговуєте на це. Ви кращі – ви реформа", - звернувся Олександр Фацевич до нових патрульних міста.

Олександр Фацевич відзначив високий рівень підготовки луцьких поліцейських. Так, з його слів, уже маючи досвід роботи в інших містах, інструктори вже на прикладах роботи нової поліції проводили навчання у Луцьку.

З його слів, поліцейські повністю оснащені усім необхідним: зброєю, амуніцією, автомобілями. Форма та камери надійшли з Канади. А щодо пального, то він запевнив: його достатньо і відмовок про нестачу пального не буде. Крім того, з його слів, пальним забезпечені і працівники управління безпеки дорожнього руху (колишнього ДАІ).

Цілодобово Луцьк охоронятимуть 15 поліцейських патрулів, у кожному щодня буде по 2 працівники поліції. Вдень ці патрулі будуть підкріплені пішими патрулями, а вночі до екіпажів додаватиметься ще одна людина.

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...