Домострой нелюда: У Підмосков'ї доглядальницю викрили в катуваннях знаменитого винахідника

Доглядальниця відомого радянського винахідника Володимира Брувера протягом року била нездатного говорити пенсіонера, поки рідні, запідозривши недобре, не встановили камеру спостереження.

Зйомка з камер відеоспостереження. Скріншот: Рен ТВ.

Управління Слідчого комітету Росії (СКР) по Московській області порушило кримінальну справу за статтею "Катування" щодо 36-річної доглядальниці, підозрюваної в знущаннях над пенсіонером-інвалідом, відомим радянським винахідником Володимиром Брувером. Про це повідомляється на сайті Слідчого комітету РФ у Московській області, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Жінці загрожує до семи років позбавлення волі.

За попередніми даними, доглядальниця, яка повинна була доглядати за старим, на протязі року систематично била його, висловлюючи погрози та образи. Рідні запідозрили недобре і встановили в квартирі камеру відеоспостереження, яка зафіксувала тортури.

За інформацією телеканалу "НТВ", дочка винахідника передала викривальний запис поліцейським і написала на неї заяву.

Після операції на головному мозку Бруверу поставили діагноз хвороба Альцгеймера і прогресуючий Паркінсон. Він був не в змозі говорити. Діти вирішили найняти йому доглядальницю. Знайдена по оголошенню жінка назвалася Ганною і, пред'явивши рекомендаційні листи, запевнила, що має медичну освіту. Насправді документи виявилися фальшивкою, а сама доглядальниця - уродженкою Узбекистану Месімбою Аджеляловою.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...