Донька Барака Обами на канікулах миє підлогу в ресторані (фото)

Молодша дочка президента США Саша працює в рибному ресторані "Ненсі".

Барак і Мішель Обама з дочками Малією і Сашею. Фото: Facebook.

Молодша дочка президента США Барака Обами - 15-річна Саша - влаштувалася на роботу в рибний ресторан «Ненсі» на острові Мартас-Віньярд. Робочий день дівчата починається о 7.30 ранку, зміна триває до 11.30, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дівчинка працює за касовим апаратом, а також займається видачею їжі в експрес-вікні. Крім того, вона готує зал до приходу відвідувачів (сам ресторан відкривається об 11 годині), а також прибирає зі столів.

За безпекою Саші Обами стежать шість агентів секретної служби, які чергують в позашляховику.

Ресторан «Ненсі» вважається улюбленим закладом президентської сім'ї в Мартас-Віньярд, яке вони регулярно відвідують під час відпустки.

Одеський суд повернув державі найбільше штучне озеро

вівторок, 30 квітень 2024, 21:41

Господарський суд Одеської області зобов’язав повернути у власність державі найбільше штучне озеро України. Про це повідомляє Одеська обласна прокуратура, передають Патріоти України. Йдеться про озеро Сасик (Кундук) площею 20 тис. га. Воно розташоване ...

Дружина Луніна зізналася, що переживає українець на вулицях в Іспанії

вівторок, 30 квітень 2024, 21:32

Анастасія, дружина голкіпера Реала Андрія Луніна, розповіла про ставлення іспанців до футболіста, передають Патріоти України. За словами дівчини, українця стали більше впізнавати після того, як Лунін відмінно зіграв проти Манчестер Сіті в Лізі чемпіоні...