"Донька ледь втекла, її трясло від переляку": У Львові спіймали педофіла (фото)

Чоловік бігав за дітьми на дитячому майданчику, намагаючись зловити.

У Львові спіймали педофіла. Фото: соцмережі.

У Львові впіймали педофіла, який бігав за дітьми на дитячому майданчику. Про це розповіла Лариса Коцупей на сторінці "Варта 1" Facebook, передають Патріоти України.

Інцидент стався у дворі будинку по вулиці Драгана, 22. "До хати прибігла моя молодша донька, їй трясло, від сліз дитина не міг пояснити що сталося, тільки те, що у дворі будинку по вул Драгана 22 за дітьми бігав чоловік. І вона ледве втекла", - написала Коцупей. Коли жінка прийшла на дитячий майданчик, вона дізналася, що чоловік бігав за дітьми.

За словами жінки, прийшовши на місце, вона дізналася, що невідомий чоловік бігав за дітьми на дитячому майданчику, намагаючись зловити. "Коли я туди прийшла, у дворі побачила дітей і жінку. Вже вони мені розповіли, що ця потвора бігала за дітьми, намагалася зловити, лаялася, загрожувала", - розповіла вона. "Діти забігли в під'їзд до будинку до своєї подруги... благо у будинку була мама і батько подруги. Коли переслідувач побачив, що двері зачинилися двері за дітьми, він почав їх вибивати ногами. Батьки власними силами затримали покидька. Викликали поліцію, яка в свою чергу доставила чудовисько в ділянку.

Додаю фото, заздалегідь прошу вибачення за якість, (тряслися руки. Можливо, це вбереже інших дітей. У нас все закінчилося страшним переляком, чудовисько скоро випустять, він заплатить лише штраф, адже шкоди він не завдав і це потрібно усвідомлювати і бути пильним. Бережіть своїх дітей! – додала Коцупей.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...