Доплатили? Водій Омельченка, що скоїв смертельний наїзд на жінку, визнав свою провину

Адвокат підозрюваного каже, що його підзахисний перебуває під домашнім арештом.

Авто Омельченка. Фотоwww.ukrinform.ua

Водій екс-мера Києва Олександра Омельченка, підозрюваний в скоєнні ДТП зі смертельними наслідками, визнає свою провину. Аварія, як відомо, сталася ще 20 грудня на Столичному шосе: автомобіль "Вольво" екс-мера Києва Олександра Омельченка на пішохідному переході збив на смерть 31-річну Тетяну Микитін, повідомляють Патріоти України з посиланням на Сегодня.

Водій спочатку поїхав з місця аварії, але незабаром повернувся. Цей факт породив чутки про те, що за кермом міг бути сам Омельченко.

Але на сьогоднішній день, як розповіли в поліції Києва, як підозрюваний виступає саме його водій Анатолій.

"В ході проведення розслідування власника іномарки викликали на допити як свідка, а водій був допитаний в якості підозрюваного. Свою провину він визнає повністю, слідчі дії тривають", – розповіли в ГУ НП Києва.

Адвокат Анатолія, Степан Суткович, каже, що підзахисний перебуває під домашнім арештом. "Почуває він себе нормально. Якийсь час був в лікарні, але вже виписався", – повідомив він.

За фактом цієї аварії було відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК: по ній загрожує від 3 до 8 років в'язниці.

Нагадаємо, в грудні 2015 року машина колишнього міського голови Києва та нинішнього депутата Київради Олександра Омельченка збила жінку та зникла. Водій екс-мера Києва Олександра Омельченка стверджує, що це він збив жінку на Столичному шосе.

22 грудня Шевченківський райсуд столиці обрав для водія екс-мера Києва Олександра Омельченка запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Поліція не виключала версії, що Омельченко сам міг бути за кермом авто, яке збило жінку.

Також водій Омельченка заявляв, що за $25 тисяч "узяв" ДТП на себе: начебто водія хтось попросив взяти провину за ДТП в обмін на винагороду.

У Німеччині жорстоко побили переможця Ліги Європи-2022

вівторок, 30 квітень 2024, 23:43

Півзахисник Герти, яка виступає у другій Бундеслізі, Аймен Баркок був побитий в одному із нічних клубів Берліна. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Повідомляється, що інцидент відбувся в неділю близько 4:30 ранку. Невідомі побили Аймена по о...

На Волині 19-річна мама отримала підозру за те, що заморила голодом власну дитину

вівторок, 30 квітень 2024, 22:55

На Волині через умисні дії матері немовля не прожило і двох місяців. ЇЇ підозрюють у тому, що заморила дитину голодом. Про це повідомляє прокуратура Волині, передають Патріоти України. «За процесуального керівництва прокурорів Луцької окружної прокурат...