"Доступ до сторінки у ВК був втрачений ще в 2014": Артист балету зі Львова зреагував на звинувачення в підтримці бойовиків "Л/ДНР"

Керівництво театру звернулося до обласного управління СБУ в зв'язку із цією ситуацією, а також проводить внутрішнє розслідування.

Микола Санжаревський. Фото:zik.ua

Соліст Львівського театру опери та балету імені Соломії Крушельницької Микола Санжаревський заявив, що ніколи не симпатизував бойовикам "ДНР-ЛНР" і не підтримував їх. Про це він заявив журналістам Zaxid.net, зазначають Патріоти України.

"Справа в тому, що доступ до сторінки у ВК був втрачений ще в 2014, спроби відновлення пароля нічого не дали. Десь в 2015 або 2016 СБУ вже проводила перевірку подібних звинувачень і мою причетність до протиправних дій не виявили", - сказав Санжаревський.

За словами артиста, він змушений знову звернутися в СБУ з проханням перевірити інформацію, яку поширюють про нього в ЗМІ і на сторінках соціальних мереж.

"Але, судячи з повторного резонансного звинувачення, я змушений буду запросити нову перевірку (або щось на зразок цього), оскільки такі звинувачення можуть знищити все, що я і моя команда створили, і назавжди зруйнувати моє ім'я. У зв'язку з цим прошу дочекатися мого повернення і походу по інстанціях!", - зазначив він.

У свою чергу спікер УСБУ у Львівській області Олег Александров повідомив, що в 2015 році стосовно Санжаревського проводилася перевірка. Тоді артисту винесли офіційне попередження. В СБУ мають намір провести перевірку ще раз.

Також відомо, що керівництво театру звернулося до обласного управління СБУ в зв'язку із цією ситуацією, а також проводить внутрішнє розслідування.

Як повідомлялося раніше, у Львівському театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької розгорівся скандал у зв'язку з антиукраїнськими поглядами одного з солістів балету Миколи Санжаревського.

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...

До України йде довгоочікуване потепління: Синоптики розповіли, коли температура підвищиться до +20°

четвер, 25 квітень 2024, 10:57

В Україні вже тривалий час утримується холодна та дощова погода. Втім, незабаром в регіонах очікується потепління. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко, передають Патріоти України. За її словами, наприкінці тижня до України повернеться не тіл...