"Доцент Свєта": Мережу підірвали відверті фото скандальної львівської блондинки

Львів'янка, судячи з її світлин, любить відпочивати за кордоном, дороге дизайнерське взуття, селфі та пластичні операції.

Скандальна львівська блондинка Світлана Галюк. Фото: соцмережі

Користувачі соцмереж опублікували фотографії львів'янки Світлани Галюк, яка, порушивши правила дорожнього руху на своєму Porsche Сауеnne, поскандалила з поліцією і представилася викладачем Львівського національного університету імені Івана Франка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Судячи по знімках, Світлана любить відпочивати за кордоном, дорогі дизайнерські взуття, селфі і пластичні операції.

У соцмережах вона зареєстрована під ніком SvetlanaBlondi, однак зараз доступ до її сторінок закритий.

Цікаво, що Галюк дійсно захистила кандидатську дисертацію на тему "Порівняльно-правова характеристика джерел мусульманського права", але жодного дня не працювала і не навчалася в ЛНУ ім. І. Франка.

Вона - начальник юридичного відділу ТОВ "Галицька будівельна компанія", яка знаходиться у Львові на вул. В. Липинського, 36. У 2012 році ухвалою Львівської міської ради її кандидатуру було подано в список присяжних районних судів Львова.

Шановні "френди", завдяки Вам ніби вже ідентифіковані "герої" відео з "доцентом" і "професором" "кандидатом юридичних на...
Опубліковано Dmytro Hudyma 19 березень 2016 р.

Як повідомлялося раніше, 18 березня у Львові патрульні зупинили автомобіль Porsche Cayenne, який порушив правила дорожнього руху. Водій відмовилася платити штраф і почала ображати поліцейських. Жінка представилася доцентом ЛНУ імені Франка.

У ЛНУ імені Івана Франка в свою чергу відхрестилися від скандальної блондинки.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....