Довго не простоїть: В Україні "напророкували" сумний кінець путінському мосту в Крим (відео)

Це суто політичний проект, який ніколи не стане прибутковим економічно

Ілюстрація: ЗМІ

Кримський міст, який з'єднав анексований півострів з Росією, буде завдавати окупантам величезних збитків і не простоїть довго. Про це в ефірі ObozTV заявив політичний аналітик Тарас Чорновіл, коментуючи відкриття автомобільної частини мосту, повідомляють Патріоти України.

Експерт зазначив, що російські і українські фахівці раніше ретельно вивчали можливість будівництва моста. "Неодноразово експертиза там проводилася. Давайте згадаємо - прем'єр Юлія Тимошенко у 2008 році підписала протокол про наміри щодо будівництва цього мосту. Виїхали комісії, в основному російські, які провели дослідження і визнали, що це зробити майже неможливо. Після Тимошенко прем'єр Микола Азаров теж проводив відповідні дії. Знову були дослідження обох країн, і знову дійшли до висновку, що це занадто небезпечно - занадто хитка конструкція, її надійність ніхто не зможе гарантувати. І тут надходить політична вказівка - це треба зробити. Неможливо, але треба. І роблять - як в анекдотах", - заявив Чорновіл.

Політичний аналітик упевнений, що міст "буде давати проблеми"."Вочевидь, там закладають певний запас міцності. Але давайте не забувати - на мосту мали бути легковий, вантажний та залізничний перехід. Залізничний, кажуть, буде через рік, вантажний - через півтора. Зараз він буде працювати на 1/10 запланованого навантаження. Вочевидь, що якісь його частини будуть регулярно закриватися на ремонт, регулярно будуть збитки. Міст вимагатиме неймовірних коштів. Це суто політичний проект, який ніколи не стане прибутковим економічно", - підкреслив експерт. "Те, що робиться зі злим умислом, завжди приречене. Не буде цей міст стояти довго", - додав він.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...