Дружна команда: Дев'яносторічні дідусі у Запоріжжі спробують побити світовий рекорд з плавання

Заплив відбудеться в рамках Міжнародного турніру з плавання в категорії "Мастерс" Кубку "Мотор-Зеніт".

Відважні плавці. Фото:http://zp.depo.ua/

Перший у світі заплив естафети 4х100 м вільним стилем, в якому візьмуть участь четверо пенсіонерів, що розміняли десятий десяток, відбуватиметься у запорізькому басейні "Славутич" 24-26 березня. Про це повідомляє Depo.Запоріжжя з посиланням на громадську спілку Всеукраїнської організації плавальних клубів, передають Патріоти України.

Пенсіонери, яким на чотирьох понад 360 років, намагатимуться встановити світовий та два європейські рекорди у запливі естафети 4х100 м вільним стилем та 4х50 м комплексним плаванням.

У складі команди 360+ є - Георгій Чижевський (93 роки), Віталій Лисяк (90 років), Георгій Козир (94 роки), Анатолій Накльовкін (86 років). Усі - члени команди 360+ клубу ветеранів плавання та спорту "Гаврилич Мастерс".

Заплив відбудеться в рамках Міжнародного турніру з плавання в категорії "Мастерс" Кубку "Мотор-Зеніт".

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...