ДТП у Харкові: П'яний водій влаштував стрілянину (фото)

Чоловік продовжив вживати алкоголь у присутності патрульних поліцейських

ДТП у Харкові зі стріляниною. Фото: Патрульна поліція

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі патрульної поліції Харкова, аварія сталася сьогодні, 3 грудня, близько 1:00 на вулиці Героїв Праці. Там зіткнулися автомобілі "ВАЗ-2115" та "Тойота". Новину передають Патріоти України.

Поліцейські, які прибули на місце, встановили що під час з'ясування стосунків між водіями виник словесний конфлікт і один із них, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, дістав зі свого авто пістолет для відстрілу гумових куль, зробив постріл, після чого вдарив водія "ВАЗу" в обличчя та погрожував його застрелити.

Під час оформлення ДТП водій "Тойоти" в присутності поліцейських продовжив вживати алкогольні напої. У відношенні 33-річного порушника склали протоколи про адміністративне правопорушення за ч.4 ст.130 та ст.124 КУпАП. На місце викликали слідчо-оперативну групу. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст.296 КК України "Хуліганство".

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...