ДТП за участю макарівського депутата: Експертиза підтвердила, що Матвій Євсеєнко був п'яний

На даний час поліція розшукує винуватця ДТП, що важко травмував дві людини.

Матвій Євсеєнко був п'яний, коли вчинив ДТП на Окружній. Фото:  vesti-ukr.com.

Депутат Макарівської райради Київської області від партії "ВО "Батьківщина" Матвій Євсеєнко, який влаштував масштабну ДТП на Окружній в Києві, дійсно був п'яний. Експертиза підтвердила наявність в його крові 1,85 проміле алкоголю, повідомляє прес-служба прокуратури Києва на офіційному сайті, пишуть Патріоти України.

Зазначається, що водій Toyota Land Cruiser був також доставлений до медичного закладу, проте від госпіталізації відмовився.

"Нині органами національної поліції вживаються заходи до встановлення місцезнаходження зазначеної особи і її затримання. Питання про повідомлення про підозру депутату буде невідкладно вирішено прокурором міста Києва одразу після надходження матеріалів кримінального провадження в прокуратуру", - розповіли в прес-службі.

Як повідомляли Патріоти України, в ніч на п'ятницю, 29 липня, в Києві відбулася ДТП за участю п'яного водія Toyota Land Cruiser. Водій намагався втекти від переслідування поліції, вилетів на зустрічну і врізався у "Волгу".


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...