"Думав, що за зраду дадуть банку варення і ящик печива?": У мережі засміяли екс-рупора "Шахтаря"

Колишній прес-аташе "Шахтаря" Руслан Мармазов поскаржився, що його дружині Тетяні, яку раніше видворили з Росії, нема куди їхати.

Руслан і Тетяна Мармазови постраждали від улюбленого "русского мира". Фото: соцмережі.Колишній прес-аташе донецького "Шахтаря" Руслан Мармазов, дружину якого виставили з Росії, заявив, що його родині нікуди їхати з РФ. За словами відомого адепта "руского міра", навіть на Донбасі його дружині перебувати небезпечно, пишуть Патріоти України з посиланням на "КП" .

"У вироку сказано, що ми самі повинні вибрати, куди нам їхати. Але який у нас вибір? До України? Неможливо! Таня там у всіх розстрільних списках. Там радикали з вилами чекають. У нас є підстави вважати, що і в Донецьку їй перебувати небезпечно. Інших варіантів у нас немає", - сказав Мармазов.

У коментарях під новиною читачі видання жорстко висміяли журналіста, звинувативши його в зраді.

"Нехай Батьківщину захищає, а не в Росії никаться", "В Росії ці нахлібники не потрібні", "Які розстрільні списки? Дурень", "З такою пикою сидить у Росії і чекає, коли життя в Донбасі налагодиться. Ганьба!", "А ти думав, що за зраду тобі дадуть банку варення і ящик печива?" - пишуть користувачі.

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...

Чи нарахують субсидію, якщо частина сім'ї перебуває за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:30

В Україні багато домогосподарств через складну економічну ситуацію отримують субсидії. У Пенсійному фонді України пояснили, як нараховується субсидія, якщо частина родини виїхала за кордон, передають Патріоти України. «До складу домогосподарства включа...