"Дурний жарт": Італійський ведучий вибачився за своє українофобське висловлювання (відео)

"Я не хотів нічого поганого, однак деяким громадянам України так не здалося. І сьогодні я хочу публічно попросити у них вибачення", - сказав Енріко Луккі.

В ефірі італійського каналу пролунала образа на адресу України. Скріншот.

Італійському ведучому телешоу NEMO на каналі RAI Енріко Луккі довелося вибачитися перед українцями за "дурний жарт" про Євробачення і окупації Росією Криму, пишуть Патріоти України з посиланням на Новое время.

Так, бажаючи успіху італійському учаснику Франческо Габбані, він заявив, що Україна, "після того, як програла Крим, програє і європейський фестиваль", переможницею якого у 2016 році стала українська представниця, кримськотатарська співачка Джамала.

"Габбані сильніший за радянську ракету", - заявив Луккі.Втім, у підсумку за необдумані слова йому довелося вибачатися вже в наступному випуску програми.

"Перш ніж почати новий випуск NEMO, я хотів би зробити уточнення. Минулого тижня я нерозумно пожартував про Євробачення, яке цього року проходить у Києві. Я не хотів нічого поганого, однак деяким громадянам України так не здалося. І сьогодні я хочу публічно попросити у них вибачення", - сказав італійський ведучий.

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...

Результати виявились шокуючими: Жителів Словаччини спитали, кого вони вважать винними у війні в Україні

четвер, 2 травень 2024, 22:58

Понад 50% жителів Словаччини вважають, що війну РФ проти України спровокували західні держави та Україна. Про це йдеться у результатах дослідження Globsec Trends 2024, передають Патріоти України. Зазначається, що 41% опитаних словаків зазначили, що сам...