Дуже красиві вишиванки: Dolce & Gabbana опублікували фото української родини в рамках флешмобу

Фотографія молодої української родини відразу стала популярною і вже сподобалася більше 37 тисячам користувачів соціальної мережі.

Цей знімок з'явився на офіційних сторінках в соцмережах відомого бренду. Фото: instagram.com/dolcegabbana

Відомі модельєри Доменіко Дольче і Стефано Габбана опублікували на своїй офіційній сторінці в Instagram фотографію української сім'ї в національному одязі, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У коментарі творці модного будинку запропонували всім користувачам інтернету викласти знімки своєї сім'ї. Фотографія молодої української родини відразу стала популярною і вже сподобалася більше 37 тисячам користувачів соціальної мережі.

Користувачі залишили коментарі до знімка:

capitandao: Дуже красиві вишиванки. І сім'я дружна Відразу видно ...

our.olga: Вся Україна одягнена від «Дольче Габана» ... скачемо далі)))

aida_badalova: Це український орнамент, супер ...

Хтось із користувачів навіть дізнався, хто знявся в рекламі модельєрів. За деякими даними, на знімку Юлія Которіна зі своєю сім'єю. Про те, що фотографію опублікував модний будинок, Юлія повідомила в своїй сторінці в соціальних мережах.

Це варто знати! Що треба нести на цвинтар у поминальні дні і чи можна брати їжу і алкоголь

середа, 8 травень 2024, 10:45

Через тиждень після найбільшого християнського свята Великодня починаються поминальні дні. Уцей час віряни відвідують своїх померлих близьких на кладовищі та вшановують їх. Однак не всі знають, з чим саме потрібно приходити на цвинтар. Тому священник П...

Росія атакувала енергооб’єкти у шести областях України - ввечері можливі обмеження споживання

середа, 8 травень 2024, 10:30

Ворог атакував об’єкти енергетичної інфраструктури у 6 областях. У вечірні години можливе застосування обмеження споживання електроенергії. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики України. "Ворог масовано атакував об’єкти генерації та пере...