Два батальйони ЗСУ оснастили для ведення бойових дій вночі, - Муженко

Партію приладів нічного бачення Сполучені Штати Америки надали Україні декілька днів тому

Фото: Твіттер-сторінка Муженко

Два батальйони Збройних Сил України вже оснащені для ведення бойових дій вночі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на фейсбук-сторінку Генштабу ЗСУ.

"На цьому сьогодні, 22 вересня, наголосив начальник Генерального штабу – Головнокомандувач Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко під час протокольної зустрічі з заступником міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Еліссою Слоткін.

- Завдяки отриманій партії приладів нічного бачення, які Сполучені Штати Америки надали Україні декілька днів тому, ми суттєво підвищили боєздатність, - сказав генерал-армії України Віктор Муженко.

Він подякував за партнерську підтримку нашої країни, зазначивши, що два батальйони вже оснащені для ведення бойових дій вночі.

Своєю чергою Елісса Слоткін запевнила, що Сполучені Штати Америки продовжуватимуть підтримувати Україну обладнанням, а за потреби готові проводити нічні навчання й тренування, аби українські військовики могли використовувати обладнання максимально ефективно. Крім того вона зазначила, що вітає поступ українського війська на шляху досягнення взаємосумісності з підрозділами країн НАТО і запевнила, що США завжди готові допомогти у цій справі", - йдеться у повідомленні.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....