Два московські чобота - путінська пара: Захарченко привітав Плотницького з днем народження і побачив в "ЛНР" позитивні зміни

Ватажок бойовиків "ДНР" упевнений, що завдяки Плотницькому в "ЛНР" за його словами "успішно долаються наслідки української агресії і економічної блокади, відновлюється економіка, розвивається соціальна сфера і народне господарство".

Плотницький і Захарченко. Ілюстрація:realgazeta.com.ua

Ватажок бойовиків терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко привітав свого "колегу" - ватажка НВФ "ЛНР" Ігоря Плотницького з 52-річчям. Інформацію поширили сепаратистські інтернет-ресурси з посиланням на "адміністрацію" Захарченка, передають Патріоти України за даними Donbass.ua.

"Уважаемый Игорь Венедиктович! Сердечно поздравляю Вас с Днем Вашего рождения. Сегодня в братской для нас Луганской Народной Республике происходят значительные позитивные изменения. Хочу особо отметить Ваш весомый вклад в развитие всесторонних связей между нашими братскими Республиками, кропотливую работу по укреплению плодотворного сотрудничества во всех сферах межгосударственных отношений", - зазначив Захарченко в тексті привітання.

Ватажок бойовиків "ДНР" також упевнений в тому, що завдяки Плотницькому в "ЛНР" "успішно долаються наслідки української агресії і економічної блокади, відновлюється економіка, розвивається соціальна сфера і народне господарство".

"В этот день хочу от всей души пожелать Вам крепкого здоровья, благополучия, неисчерпаемой энергии и успехов на Вашем высоком и ответственном посту, а братскому народу Луганской Народной Республики мира и процветания", - резюмував Захарченко.

Євген Кошовий розповів, чому його донька Варвара навчатиметься в Польщі

неділя, 5 травень 2024, 14:41

Художній керівник і актор студії Квартал 95 Євген Кошовий в інтерв'ю KP розповів, що його старша донька, 16-річна Варвара мріє про велику сцену і тому багато займається вокалом, передають Патріоти України. Кошовий відповів, чому саме Польща імпонує Вар...

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...