Два роки неоголошеної війни Маріуполь зомбувало російське ТБ

Ну ладно в Донецьку - телевежа шахтарської столиці як стратегічний об'єкт для кремлівських ідеологів була злита в перші ж дні нападу агресора. Але маріупольці мали всі шанси уникнути промивання мізків. Комусь це треба?

Відмовимось від РашаТБ - прочистимо мозок! Фото: webdiscover.ruНезаконна ретрансляція російських каналів була зафіксована співробітниками Служби безпеки України в Маріуполі. Після профілактичної бесіди кабельний провайдер вирішив відключити канали, публікують Патріоти України повідомлення сайту Нескучные новости.

"Завдяки проведеній бесіді з провайдером, а також отриманого офіційного застереження від СБУ і Нацради з питань телебачення і радіомовлення, поширення мовлення телеканалів кабельним оператором припинено". - сказано в повідомленні. Жителям Маріуполя були доступні такі заборонені канали, як "Бокс ТВ", "HDСпорт", "Російський екстрим", "КІНО ТВ HD", "IQ HD", "Авто 24", "Мульт" "Живи!", "Прем'єра", "Жива планета".

Нагадаємо, що Нацрада в список заборонених до показу в Україні російських телеканалів вніс деякі зміни. У цей список додатково потрапили три телеканали, ретрансляція яких заборонена в Україні як пропагандистська і маніпулює громадською думкою.

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...