Двоє дорослих і троє дітей: У Криму зникли безвісти п'ятеро громадян Ізраїлю

Пошуки ізраїльтян веде страхова компанія.

Сім'я з Ізраїлю зникла після прильоту в аеропорт в Сімферополі. Фото: vk.comГромадяни Ізраїлю, двоє дорослих і троє дітей, не вийшли на зв'язок з рідними після прибуття до Криму і в даний час вважаються зниклими без вести, передають Патріоти України про повідомленні сайту Нескучные новости.

Видання пише, що в Міністерство закордонних справ звернулася жінка, яка повідомила, що її батьки і троє її дітей прилетіли до Сімферополя, але не доїхали до місця призначення і не вийшли на зв'язок.

Страхова компанія почала пошуки групи ізраїльтян. Консульство Ізраїлю в Москві підтримує контакт з місцевою владою в рамках зусиль по встановленню місцезнаходження зниклих, повідомляє видання. Дата прибуття ізраїльтян на півострів не повідомляється.

У Держприкордонслужбі України стверджують, що іноземці стали частіше порушувати порядок відвідування анексованого Криму. У відомстві зазначили, що порушення згаданих правил веде до кримінальної та адміністративної відповідальності. Прикордонники закликають всіх подорожуючих утриматися від поїздок в Крим і Севастополь через закриті рішенням уряду України пункти пропуску через державний кордон.

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...