Дворічний хлопчик став Путіним: У Володимирській області батьки змінили ім'я маленькому синові

Хоча при народженні дитину назвали Расул, але за словами матері хлопчика вдома його вже звикли називати Путіним, а якщо лагідно, то Путінушкою.

Хлопчикові дали нове ім'я. Фото:rep.ruУ Володимирській області батьки змінили ім'я дворічному синові - тепер він Путін Джураєв. Раніше його звали Расул. Про це пише Лента.ру, передають Патріоти України.

Нове свідоцтво про народження сім'ї дитини вручили в місті Александров у середу, 11 січня. Завідуюча РАГСом зазначила, що у хлопчика блискуче майбутнє, можливо, він навіть стане президентом або видатним політиком.

Джураєви родом з Таджикистану, у них є російське громадянство, перші п'ять років жили в Москві, потім перебралися в село Лєгково у Володимирській області.

Ідея про зміну імені прийшла дідусеві хлопчика - Рахмону. Йому 70 років, і він шанувальник Путіна, збирає сувенірну продукцію із зображенням президента. Наприклад, на стінах будинку в селі висять настінні килими з портретами російського лідера і мера Москви Сергія Собяніна.

"Я якось прочитав, що в Єгипті дитині дали ім'я Путін, і подумав, а чому в Росії цього немає", - розповідав він в серпні минулого року, коли стало відомо про відповідне рішення батьків.

Далі узгодження імені пройшло численні інстанції. За словами матері хлопчика, вдома його вже звикли називати Путіним, а якщо лагідно, то Путінушкою. Дитина на ці імена відгукується.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...