Дивно, що сам живий: На Чернігівщині нетверезий пілот гелікоптера залишив без світла 5 сіл (фото)

За штурвалом гелікоптера знаходився житель Кіровоградської області, який будь-яких документів на право керування гелікоптером не надав та пояснив, що вони знаходяться за місцем його проживання.

Нетверезий пілот залишив жителів кількох сіл без електрики. Фото: прес-служба нацполіції.

На Чернігівщині в Бобровицькому районі вертоліт Мі-2 здійснив аварійне приземлення. Літальний апарат під час обробки полів гвинтом зачепив лінію електропередач. В наслідок аварії без електроенергії залишилося 5 сіл. Про це повідомляє прес-служба поліції області, передають Патріоти України.

Гелікоптер "Мі-2" проводив обробку орендованих земель агропідприємства та гвинтом зачепив лінію електропередач напругою 10 кіловольт і здійснив аварійну посадку. Після цього чоловік покинув місце аварії, але був затриманий поліцією уже в сусідньому районі. Наразі пілот знаходиться в лікарні, у нього підвищився тиск, – йдеться у повідомленні поліції.

За штурвалом гелікоптера знаходився житель Кіровоградської області, який будь-яких документів на право керування гелікоптером не надав та пояснив, що вони знаходяться за місцем його проживання. За результатами медичного огляду пілот мав ознаки алкогольного сп’яніння.

Поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті 281 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки польотів повітряних суден особами, які не є працівниками повітряного транспорту, якщо це створило небезпеку для життя людей або настання інших тяжких наслідків). Чоловіку загрожує штраф до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...