Дивовижна краса: В Ужгороді розквітли перші сакури (фото)

В обласному центрі Закарпаття ростуть кілька сотень дерев сакури. Вони прикрашають декілька вулиць вздовж тротуарів та паркові зони.

Перші сакури зацвіли в Ужгороді. Фото: УНН.

В Ужгороді стартував період цвітіння сакур, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Перші гілочки японської вишні розпустилися у центрі міста на вулицях Довженка, Ракоці, Митній.

Загалом в обласному центрі Закарпаття ростуть кілька сотень дерев сакури. Вони прикрашають декілька вулиць вздовж тротуарів та паркові зони.

Період масового цвітіння цих рослин ознаменовує туристичний бум в Ужгороді, адже у такій кількості сакури ростуть лише тут.

Рожевий цвіт японської вишні надихнув ужгородців на проведення щорічного свята “Сакура Фест”. Цього року організатори планують провести його орієнтовно 15-17 квітня.

Як раніше повідомлялося в ЗМІ, Ужгороді масово квітнуть магнолії. Перші квіти на цих деревах з’явилися в Ужгородському ботанічному саду.

Зараз же білі, рожеві, бузкові квіти розпустилися по всьому місті, як на вулицях, так і у приватних садибах ужгородців.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...