Джамала назвала ім'я виконавця, який зможе представити Україну на "Євробаченні-2017"

Переможниця "Євробачення" вірить в успіх гурту SunSay та Андрія Запорожця.

Джамала. Фото: hochu.ua.

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала, яка виграла міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2016" в Стокгольмі (Швеція), розповіла про те, хто міг би представити нашу країну в наступному році на конкурсі. Про це вона розповіла в інтерв'ю глянцевому виданню elle.ua, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

На питання журналіста, хто з українських артистів зміг би гідно представити нашу країну на наступному конкурсі, Джамала відповіла: "Я не можу відповісти на таке питання. Адже справа не в конкретному виконавці або пісні. Це комплекс всього. До того ж дуже складно виступати після того, як твоя країна перемогла. Для учасника головна мета тепер - зайняти хорошу позицію, увійти в трійку-п'ятірку лідерів ".

У той же час в своєму коментарі вона зазначила співака Андрія Запорожця з проектом SunSay, який в цьому році вже спробував свої сили в національному відборі "Євробачення" і навколо якого навіть назрівав скандал.

"Наприклад, SunSay - прекрасний співак, і його пісня Love Manifest теж. Якщо він вирішить брати участь у наступному році з новою піснею, у нього є всі шанси. Він сильний і харизматичний виконавець. Крім того, у нього є характер, він зможе пережити цей конкурс. Оскільки його дійсно потрібно пережити. Це дуже непросто емоційно ", - зазначила Джамала.

Андрій Запорожець - український співак, виконавець музики в стилях фанк, реггі та фьюжн. Лідер рок-гурту SunSay. Учасник групи 5'Nizza (2000-2007, 2015 - даний час), також був запрошеним учасником гурту Lюк (2003-2004).

Щоб захистити інтереси кредиторів: Українців хочуть зобов'язати виплачувати борги померлих родичів

середа, 1 травень 2024, 20:04

Українцям можуть заборонити відмовлятися від спадку, якщо у померлого були борги перед кредиторами. Це можна буде зробити тільки після погашення заборгованості в межах вартості успадкованого майна. Про це йдеться у законопроєкті №11220, який було зареє...

Футболіст Динамо потоваришував... з російським гравцем (фото)

середа, 1 травень 2024, 19:15

Польський легіонер грецького ПАОКа Томаш Кендзера, права на якого належать київському Динамо, потоваришував із російським гравцем команди із Салонік Магомедом Оздоєвим, передають Патріоти України. Кендзьора опублікував в Instagram спільне фото з Оздоєв...