Джентльменам накрутили носа: Вперше генсеком ФІФА стала жінка

Світову спільноту і справді переслідують радикальні зміни. Більш ніж переконливе підтвердження цьому - презентація нового генсека ФІФА.

Фатма Самура з Сенегалу стала генсеком ФІФА. Фото: fifa.comГенеральним секретарем Міжнародної федерації футболу (ФІФА) вперше призначена жінка. Нею стала Фатма Самура з Сенегалу. Під час оголошення про призначення самурая на конгресі ФІФА президент організації Джанні Інфантіно заявив, що "вірить в гендерну рівність", коментують Патріоти України інформацію сайту Нескучные новости.

Самура є постійним представником програми розвитку ООН в Нігерії. До неї пост генсека ФІФА з 2007 року обіймав Жером Вальке. У жовтні 2015 року в рамках розслідування справи про корупцію у ФІФА він був відсторонений від футбольної діяльності на 90 днів. Його підозрювали у продажу квитків на Кубок світу з футболу 2014 року за завищеними цінами. У січні 2016 року він був звільнений. За рекомендацією комітету з етики ФІФА Вальке був відсторонений від футбольної діяльності на 12 років.

45-річний швейцарець Інфантіно був обраний главою ФІФА в лютому 2016 року і буде керувати організацією до 2019 року. Після обрання він заявив, що має намір реорганізувати ФІФА, і анонсував "нову еру футболу".

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...