Екс-головному міліціонеру Ужгорода земляки спалили авто

В іномарки повністю вигорів моторний відсік.

Екс-начальник муніципальної поліції Ужгорода Борис Борисов. Фото: ua-reporter.com

В Ужгороді під ранок суботи, 26 березня, загорівся автомобіль Mitsubishi Pajero. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіціі в Закарпатській області, передають Патріоти України.

"Сьогодні о 4.21 по телефону 102 надійшло повідомлення від диспетчера ДСНС про загоряння автомобіля на вулиці Бачинського", - йдеться в повідомленні. За даними поліції, в автомобіля з чеськими номерами був повністю пошкоджений моторний відсік.

"Автомобіль був припаркований на вулиці навпроти будинку за місцем проживання власника авто. Машина обладнана сигналізацією (не спрацювала)", - додали правоохоронці. Зараз поліція встановлює обставини інциденту, причетним до підпалу машини "світить" від 3 до 15 років позбавлення волі.

Пізніше місцеві ЗМІ з'ясували, що спалене авто належить екс-начальнику муніципальної поліції Ужгорода Борису Борисову.

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...

Програма житлових контейнерів 2.0: У Берліні з'являться додаткові місця для біженців з України

четвер, 28 березень 2024, 20:14

У кількох районах Берліна планують збудувати 16 центрів для біженців на понад 6 тис. місць, а також найближчим часом додадуть 1 тис. місць у колишньому аеропорту Тегель. Про це повідомив мер міста Кай Вегнер, повідомляють Патріоти України з посиланням ...