Екс-"торнадівець" Пугачов випустив 8 куль в маршрутку, що його блокувала

Водій маршрутки Валерій Тимонін, який став свідком інциденту, повідомив подробиці жахливого вбивства.

Вбивця поліцейських О.Пугачов. Фото: vesti-ukr.com.

Підозрюваний у вбивстві двох поліцейських колишній боєць роти спецпризначення МВС "Торнадо" Олександр Пугачов під час інциденту зробив вісім пострілів по маршрутці, водій якої намагався заблокувати авто нападника. Про це повідомив начальник патрульної поліції Дніпра Володимир Богоніс, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

«Нападник відкрив вогонь і по маршрутці. Всього було скоєно 8 пострілів», - повідомив Богоніс.

Як розповів ЗМІ водій маршрутки Валерій Тимонін, який став свідком інциденту, патрульний сів у службове авто і став по базі перевіряти особи злочинців. Напарниця патрульного в цей час стояла біля патрульного авто.

«Мені здається, дівчина-патрульний розгубилася, злякалася і не стріляла. Той, (зловмисник - ред.) спочатку вистрілив у патрульну, а потім холоднокровно розстріляв поліцейського-хлопця», - сказав водій.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook міський голова Дніпро Борис Філатов, він збирається нагородити водія маршрутки Валерія Тимоніна медаллю.

"... о 12-00 прощаємося з хлопцями в театрі Горького. Будь ласка, приходьте. У 14-00 нагороджую Валерія Миколайовича Тимонина медаллю" Захисник міста ". Місто має знати своїх героїв. Так буває, що вони можуть знаходиться поруч. За кермом маршрутного таксі ", - написав вчора Філатов на своїй сторінці в Фейсбуці.

Як повідомлялося раніше, головлікар лікарні ім. Мечникова заявив, що підозрюваний у вбивстві двох поліцейських Олександр Пугачов психічно неврівноважений.

Як повідомляли Патріоти України раніше, вранці 25 вересня в Дніпрі біля автовокзалу водій зупиненого за порушення правил дорожнього руху автомобіля застрелив патрульного поліцейського. Злочинець зник з місця події.

Співробітник патрульної поліції Артем Кутушев загинув на місці.

Пізніше в лікарні померла поранена злочинцем Ольга Макаренко.

Сьогодні міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив, що підозрюваного у вбивстві поліцейських в Дніпрі затримали з пораненням. Ним виявився Олександр Пугачов.

Він зараз перебуває в одній з лікарень Дніпра, куди звернувся за допомогою внаслідок поранення під вигаданим прізвищем. Поліція взяла його під охорону і найближчим часом йому буде оголошено підозру.

Пугачов мав посвідчення учасника АТО, видане після оголошення в розшук.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...