Ексклюзив для "царя" і свити: У РФ зібралися будувати елітну клініку для Путіна

Планується звести триповерховий будинок в передмісті Москви на території колишньої "кремлівської" Центральної клінічної лікарні.

Володимир Путін. Фото:112 Украина

Кремль планує побудувати ексклюзивну клініку для президента РФ Володимира Путіна і ряду російських чиновників. Про це свідчать документи і розповіді ознайомлених з проектом джерел в медобласті, передають Патріоти України з посиланням на Reuters.

Планується звести триповерховий будинок в передмісті Москви на території колишньої "кремлівської" Центральної клінічної лікарні.

Відзначається, що розрахована вона буде на 10 госпіталізованих, серед яких можуть бути президент РФ, прем'єр-міністр та інші високопоставлені чиновники.У клініці, будівництво якої обійдеться в 2,9 млрд рублів ($ 48 млн), будуть VIP-палати, басейн і приміщення, де пацієнти можуть проводити зустрічі з помічниками.

У письмовій відповіді на запит Reuters департамент управління майном Кремля підтвердив, що клініка будується, але стверджує, що вона буде розрахована на сотні чиновників.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...