"Еліта" держслужби: П'яний чиновник у Києві протаранив три автівки, в'їхав у дерево і стовп (фото, відео)

Винуватець аварії намагався будь-якими способами уникнути відповідальності.

Авто винуватця ДТП. Фото:Facebook

У столиці п’яний чиновник скоїв масову аварію на дорозі. Про це повідомляє група у Facebook "Киев оперативный", передають Патріоти України.

Так, згідно із даними активістів, ДТП влаштував головний спеціаліст Державної служби геології та надр України Міщенко Роман Володимирович, за кермом автомобіля Mercedes ML, 2007 року випуску, з державними номерами BE4499BB, перебуваючи в нетверезому стані.

На бульварі Вацлава Гавела (Лепсе), 17 чиновник зіткнувся з трьома припаркованими автомобілями. Намагаючись втекти з місця аварії, він також в'їхав в дерево і стовп.

Відразу ж чиновник почав комусь дзвонити і на таксі приїхала жінка, після чого почала стверджувати, що саме вона перебувала за кермом. Водій при цьому почав знімати номерні знаки, але до приїзду патрульних це зробити не встиг.

Свідки підтвердили, що саме чоловік був за кермом. Від проходження тесту на стан алкогольного сп'яніння він відмовився. Після чергового дзвінка від Романа Володимировича на місце приїхала "група підтримки" на Audi HAJ724 (Lt) і Fiat RP65117 (Pl).

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...

Військовозобов'язані не зможуть отримати паспорти за кордоном, але є винятки (список)

середа, 24 квітень 2024, 21:30

Деякі громадяни призовного віку, попри нову урядову заборону, зможуть отримати закордонні паспорти за межами України. Передбачена низка винятків. Про це йдеться у постанові уряду від 23 квітня, передають Патріоти України. Відповідно до документа, отрим...