Епідемія грипу: В Україні померла дитина

У дитини в Сумах був виявлений грип типу А3.

Епідемія грипу. Фото: "Соцпортал"

Першою жертвою епідемії грипу в Україні став 13-річний хлопчик, який проживав у Сумах. Про це "Обозревателю" розповіли у вірусологічній лабораторії Сумської області, передають Патріоти України.

Вірусолог пояснив, що у дитини був виявлений грип "типу А3", "не свинячий". Це підтвердили спеціальні дослідження в сумській лабораторії, а потім - в лабораторії столиці.

У лабораторії додали: боротьба за життя хлопчика велася в інфекційному відділенні дитячої міської лікарні міста Суми. На жаль, врятувати дитину не вдалося.

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...