"Если я когда-нибудь взгрустну по такой жизни, я могу несколько дней пожить в своем сарае", - Депардьє про РФ

​Актор продав свої квартири в Саранську і Грозному, які йому подарували російська влада

Депардьє. Фото: ЖЖПопулярний французький актор, який отримав громадянство Росії Жерар Депардьє розповів, що залишив РФ і більше не планує туди повертатися, повідомляють Патріоти України.

"Якщо я коли-небудь засумую за таким життям, я можу кілька днів пожити в своєму сараї", - заявив актор в інтерв'ю французьким ЗМІ.

Крім того, актор продав свої квартири в Саранську і Грозному, які йому подарувала російська влада. Зараз актор в Бельгії, а іноді приїжджає на південь Франції, щоб доглянути за своїми виноградниками.

Міноборони оприлюднило ролик, який є плагіатом американського: ЗМІ стверджують, що "креативила" дружина Тимошенка, ексфункціонер ОП відреагував (відео)

субота, 11 травень 2024, 23:52

Колишній заступник глави ОП та чинний радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає вибачень від видань "Детектор Медіа" та "Української Правди", передають Патріоти України. У суботу, 11 травня, "Детектор Медіа" написало, що новий відеоролик від Мін...

Тисячі українських чоловіків у Польщі готові їхати далі, а не вертатися до України, - ЗМІ

субота, 11 травень 2024, 23:40

Польща пообіцяла Україні допомогти з поверненням чоловіків призовного віку: тисячі українців можуть переїхати в інші країни, щоб уникнути цього. Про це пише Forbes, передають Патріоти України. Видання вказує, що набуття в Україні чинності нового закону...