Facebook ввів нові лайки: У соцмережі пояснили, як користуватися

Українська поліція не відстає: "У разі правопорушень треба не постити в соцмережі, а дзвонити на" 102 ".

Ілюстрація: blog.advaction.ru.Українська поліція пояснила, як користуватися новими лайками, які були введені в соціальній мережі Facebook. Про це пишуть у Facebook Патрульної поліції України, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Написали сьогодні пост про те, що в разі правопорушень треба не постити в соцмережі, а дзвонити на" 102 ". А ось тільки побачили новий" лайкальний "функціонал Фейсбуку. Шість видів реакції на пости. Ви вже помітили? Як вам? (Можна лайкою) ", - пишуть в Facebook поліції.

Також в патрульної поліції України пояснили, що для того, щоб скористатися новими лайками, потрібно навести курсор на "подобається".

Скріншот з Facebook Патрульної поліції України

Як повідомлялося в ЗМІ, в соціальній мережі Facebook ввели п'ять альтернатив лайку. За допомогою нових іконок користувачі можуть сказати не тільки "Мені подобається", а й зізнатися в коханні, розсміятися, здивуватися, висловити сум і гнів.

Щоб поставити нову емоцію, в додатку потрібно затиснути лайк, а в веб-версії навести курсор і почекати.

Тестування декількох емоцій почалося в жовтні 2015 року - тоді це почало працювати тільки в іспанській та ірландській версіях соціальної мережі. Тепер можливість поставити смайлик посту доступна всім користувачам.

Засновник Facebook Марк Цукерберг, анонсуючи нові можливості, говорив, що смайлики, звичайно, не кнопка "Не подобається" (яку чекали багато користувачів), але вони все ж дозволяють по-новому реагувати на публікації.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...