"Фактор выдался несвежим. Кристина из Мацквы, решила, что место её на Донбассе": Злий одесит про ліквідацію найманки з банди "Сомалі" (фото)

​Уродженка Запорізької області вирішила воювати на боці бойовиків, за що і поплатилася життям.

Христина Зайцева любила позувати зі зброєю. Фото: центр "Миротворець"

Вчора, 22 червня, стало відомо, що на Донбасі була знищена 31-річна найманка з Росії, мешканка Москви Христина Зайцева. Про це пише в своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

"Как вы думаете, с чего следует начинать пятницу предпоследней недели июня? Конечно же, с очередного подтверждения исключительно гражданского фактора войны в Украине на Донбассе! Но, смею вас разочаровывать, сегодня у нас фактор выдался весьма и весьма несвежим...

Вашему вниманию чудная девушка, москвичка, молодая и в полном соку, апя на выданье и в роддом на повышение демографии, но, увы и ах, переквалифицировавшаяся в стандартный образец удобрения - Кристина Зайцева.

Да простят меня феминистки за сей выпад, но в самый пик своего детородного возраста, Кристина из Мацквы, решила, что место её на Донбассе, а потому, королева гламура и ачков (в прямом и переносном смысле) "как у Собчак" ушла в небытие 28 февраля сего года.

Известие о кончине королевы низависимага Данбаса дошло до нас лишь сейчас, а это значит, что дотянуть красавице до уровня "russian Wonder Woman" не получилось как по фактору свежести, так и по значению EXP за прожитый промежуток времени.

Что тут ещё можно сказать... Доброе утро, что ле!", - пише військовий експерт.

Судячи за профілем Христини Зайцевої (Борисенко) (позивний "Крі") на сайті "Миротворець", вона служила в "окремій тактично-батальйонній групі "Сомалі", народилася в Бердянську Запорізької області, жила в Макіївці Донецької області, однак на своїх сторінках в соцмережах вказувала місцем проживання Москву.

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...