Фанатка Кримнаша "спалилася" питанням до фоловерів: Соцмережі регочуть

Російський фотограф, блогер і стиліст Пушба всерйоз замислилася, що з нею буде, якщо вона приїде в Україну.

Ангела Толстова.  Фото:  Facebook Angela Tolstova.

Російський фотограф, блогер і стиліст Ангела Толстова, більш відома під псевдонімом Пушба, наївним запитанням про Україну здала себе СБУ, Держприкордонслужбі та сайту "Миротворець", пишуть Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Вдень 18 квітня жінка розповіла, що її запросили в місто Кам'янець-Подільський (Хмельницька область). А оскільки вона підтримує політику президента країни-агресора Володимира Путіна і відвідувала окупований Крим, вирішила у своїх фоловерів у соціальній мережі Facebook уточнити низку моментів."Якщо я туди поїду, мене посадять чи ні? Я була в Криму і всіляко підтримую президента "кримнашу", не приховуючи при тому це в соцмережах. Скажіть, у мене є шанси взагалі дістатися до України і пересуватися всередині неї? Або мене там відразу ж посадять? Або просто не пустять?" - написала Толстова.

Вона також провела паралелі з представницею РФ на "Євробаченні" Юлією Самойловою, якій через поїздку в Крим на три роки заборонили в'їзд в Україну .

Пост Толстової буквально підірвав соцмережа. В першу чергу відгукнулися українці, з гумором і сарказмом відреагувавши на запитання блогера.

Їй пригадали найяскравіші "шедеври" кремлівської пропаганди про "розп'ятого хлопчика і двох рабів", "убитих снігурів" і "згвалтовану епілептичку", а також подякували за те, що росіянка дуже допомогла правоохоронним органам України.

У коментарях, зокрема, зазначився керівник сайту "Миротворець" Роман Зайцев. "Бачу. Нехай їде. Ми працюємо", - написав він під постом.

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...

"З'являються ініціативи": Кого з українок можуть мобілізувати до ЗСУ

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:56

В Україні формують добровольчий підрозділ БПЛА для жінок, який працюватиме в тісній інтеграції з Силами оборони. Про це днями повідомив командир роти ударних БПЛА "Орден Сантьяго" Ігор Луценко, передають Патріоти України. За його словами, набір здійсню...