Фанатизм 90 lvl: У Росії батьки перейменували свого сина на Путіна (фото)

Перейменувати дитину з Расула на Путіна запропонував глава сім'ї - 70-річний Рахмон Джураєв, який є шанувальником глави РФ і влаштував своєрідний музей Володимира Путіна в себе вдома.

Батьки перейменували сина на Путіна. Фото: Твіттер.

В Росії сім'я вирішила перейменувати свою півторарічну дитину та назвати його на честь президента країни Володимира Путіна Путіним. Про це йдеться в повідомленні російського інформаційного агентства Znak, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Слід зазначити, що сім'я Джураєвих з Таджикистану і вже близько 1,5 років живе в селі Легково Олександрівського району Владімірської області і має російське громадянство.

Перейменувати дитини з Расула на Путіна запропонував глава сім'ї - 70-річний Рахмон Джураєв, який є шанувальником глави РФ і влаштував своєрідний музей Володимира Путіна в своєму домі.

У його колекції фото, плакати, чашки і тарілки із зображенням глави держави.

У той же час місцева влада заяву щодо зміни імені дитини все ще розглядає.

Відзначимо, що на сайті видання також опублікували фото родини, однак обличчя малюка завбачливо замалювали.

У той же час в Twitter громадської організації "Відкрита Росія" показали обличчя малюка.

"Сім'я Джураєвих вирішила дати синові ім'я Путін. Буде тепер Путін Джохонгірович Джураєв", - підписано знімок.

Блогери не втрималися і почали з іронією коментувати фото: "Хитро...пые таджики. На льготы рассчитывают?", "Жалко мальчишку (родителей не выбирают, ему достались идиоты...", "На вкус и цвет... А ведь мог бы быть Навальный Джохангирович, к примеру, тогда его сын мог бы быть Касьянов Навальнович", "тут конечно может с подоплекой, но есть имя ПутИн (на второй слог ударение вроде)", "пусть родят второго и назовут Медведевым", "Это даже не средневековье. Нет слов".

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...