ФБС працює? Адвокат, який захищав ГРУшників в Україні, пропав безвісти

Одеська поліція розшукує зниклого адвоката Юрія Грабовського, який захищає інтереси Олександра Александрова.

Засідання суду у справі росіян Олександра Александрова і Євгена Єрофєєва. Праворуч - адвокат Юрій Грабовський. Фото: svoboda.org

Одеська поліція розшукує зниклого адвоката Юрія Грабовського, який захищає інтереси співробітника Головного розвідувального управління Генштабу ЗС Олександра Александрова, затриманого минулого літа на Донбасі бійцями АТО. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на агентство "Інтерфакс-Україна".

У поліції зазначають, що місцезнаходження Грабовського невідомо з 5 березня поточного року. Згідно з інформацією, із заявою про зникнення чоловіка в поліцію звернулася адміністратор одного з одеських санаторіїв, де знаходився чоловік.

Разом з тим в поліції підтвердили, що за даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, уточнивши, що це звичайна практика в таких випадках.

"Коли людина зникла, в розшуку завжди відкривають таку статтю. Із заявою звернулася адміністратор санаторію, оскільки адвокат не вийшов на роботу. Його шукали, але безрезультатно, і викликали поліцію", - прокоментувала головний спеціаліст відділу комунікацій Головного управління Нацполіціі в Одеській області Дарина Ярчук .

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, на початку березня стало відомо, що на Александрова і ще одного співробітника ГРУ Євгена Єрофєєва в Україні готували замах на вбивство.

Для тих, у кого ностальгія? Nokia випустить "нудний телефон" - без соцмереж і додатків, але зі "змійкою"

вівторок, 30 квітень 2024, 6:44

Компанія HMD Global, яка наразі випускає смартфони під брендом Nokia, анонсувала стильну розкладачку The Boring Phone з прозорим корпусом і класичною "змійкою", передають Патріоти України. Фактично, це телефон, створений для цифрової детоксикації. У н...

Де служитимуть обмежено придатні: Названо три варіанти служби для чоловіків із проблемним здоров'ям

вівторок, 30 квітень 2024, 6:22

В Україні 4 травня скасують статус "обмежено придатний" для військовозобов'язаних. Чоловіки, залежно від стану здоров'я, після проходження ВЛК будуть або "придатними", або "не придатними", передають Патріоти України. Усіх придатних, зі свого боку, под...