Фейгін розповів, на кого можуть обміняти журналіста Сущенка

Обмін можна провести на агента ГРУ РФ Віктора Павленка, якого СБУ затримала у Рівному 8 жовтня цього року.

Марк Фейгін. Фото:РБК-Украина

Адвокат незаконно затриманого в РФ українського журналіста Романа Сущенка Марк Фейгін вважає можливим його обмін на агента головного управління розвідки Росії Віктора Павленка. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Укрінформ".

Як стало відомо, Павленка затримали у Рівному 8 жовтня цього року. "Оприлюднена мною можливість обміну Віктора Павленка на Романа Сущенка - варіант, робоча версія. Але її вже потрібно публічно обговорювати, тому що виключно конфіденційні переговори з Кремлем малопродуктивні.

А з моменту арешту мого підзахисного, українського журналіста, скоро мине два місяці. Далі тягнути не можна. Тому я беру на себе озвучити таке прізвище. Що скаже Кремль?" - заявив Фейгін.

Як стало відомо, Фейгіну поки невідомі деталі арешту і затримання Павленка, який, на відміну від Сущенка, поки не є публічною фігурою. "Проте я точно знаю, що дружина затриманого Віктора Павленка, як може, займається цим питанням і обговорює можливості звільнення її чоловіка", - пояснив адвокат.

Бережіться! Українцю зателефонували нібито з банку та вкрали майже 30 тис.

неділя, 1 вересень 2024, 7:45

Інтернет-шахраї виманили в українця майже 30 тис. грн. Для цього вони під виглядом працівника банку зателефонували йому та повідомили про необхідність пройти верифікацію. Чоловік повірив незнайомцям – та повідомив їм реквізити своєї банківської картки,...

Сибір провалюється в преісподню: Через танення вічної мерзлоти там стрімко розростається гігантська діра в Землі, котру називають "брамою пекла"

неділя, 1 вересень 2024, 7:36

​. У Сибіру швидко розростається загадкова гігантська діра в землі, і це фіксують фотографії з космосу. Її обсяг збільшується приблизно на 1 мільйон кубічних метрів щороку. Це кратер Батагай, який іноді називають Батагайкою або "воротами в пекло", який...