Фейковий спортсмен збірної: Федерація боксу України викрила брехню мажора, котрий вбив дівчинку на переході

​Організація виступила проти використання термінів "боксер" та "екс-боксер" до Кирила Островського.

Кирило Островський. Фото:Цензор.НЕТ

Федерація боксу України просить не називати водія Hummer Кирила Островського "боксер" або "екс-боксер", як писали про 23-річного затриманого. Про це повідомляють Патріоти України.

"Кирило Островський не є діючим боксером та жодного разу не викликався до лав збірних команд України в жодній з вікових груп. Більш того, за існуючою наразі інформацією, Кирило Островський навіть не має офіційного спортивного звання, за яким можна було б визначити його причетність до якихось з видів спорту", - йдеться у офіційній заяві Федерації.

Також в організації висловили співчуття родині загиблої внаслідок ДТП дівчинки.

Нагадаємо, 24 липня близько 22:30 на бульварі Лесі Українки 23-річний водій на Hummer збив на регульованому переході 10-річну дівчинку. Авто рухалось на червоний сигнал світлофора. Дівчинка померла у кареті швидкої.

Затриманому оголосили підозри за статтями "порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого" та "залишення у небезпеці". За версією батька Кирила Островського, дівчинка вискочила на дорогу дуже різко під час зміни сигналів світлофора, його син намагався загальмувати, але ймовірно не спрацювали гальма.

Шевченківський суд Києва обрав для Кирила Островського запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою протягом двох місяців - до 21 вересня поточного року.

Джерело: ТСН.ua

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...