Фото року: Барак Обама не зміг приховати емоцій при вигляді спокусливих форм своєї дружини

44-й президент США зі своєю дружиною Мішель взяли участь у вручення премії Фонду Джона Кеннеді "Риси мужності».

Барак Обама став лауреатом премії Фонду Джона Кеннеді. Фото: lux.fm.

Нещодавно в Бостоні відбулось вручення премії Фонда Джона Кеннеді "Риси мужності", лауреатом якої став 44-ий президент США Барак Обама. Харизматичний політик відвідав церемонію разом із своєю дружиною Мішель, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Під час сходження дружини на сцену, Барак, який вже стояв перед публікою, неочікувано звернув погляд на фігуру Мішель Обами. Фотографам вдалося зафіксувати цей епічний момент і тепер усі охочі можуть насолоджуватися соковитим фото. Неможливо не помітити, що колишній президент у захваті від спокусливих форм своєї жінки і не приховує цього факту.

Під час промови Барак Обама присвятив кумедний жарт дружині, що зайвий раз доводить наявність сильних романтичних почуттів у відомому подружжі, яке разом вже не перший рік.

"Я хотів би також подякувати своїй дружині, яка залишалася зі мною на протязі всього цього часу, адже вона відчувала, що це і її обов'язок бути разом зі своєю країною. Але як тільки вона склала повноваження, було не так ясно, чи залишиться вона зі мною", - пожартував Обама.

"Намагатимуся домовитись": Український боксер-чемпіон зробив дивну заяву щодо Путіна

вівторок, 16 квітень 2024, 23:53

Тимчасовий чемпіон WBC Сергій Богачук відповів на запитання про те, що зробив би з російським диктатором Володимиром Путіним. Про це повідомляє Sport-express, передають Патріоти України. Сергія Богачука запитали, що б він зробив, якби його зачинили в о...

"Творці зла повністю уподібнюються сатані": У Росії суд оштрафував 86-річного священника з Кубані (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 23:14

На Кубані суд оштрафував 86-річного священника на 150 тис. рублів у кримінальній справі про «дискредитацію» російських військових. Про це повідомляє російське ЗМІ «Медиазона», передають Патріоти України. Зазначається, що справу проти священника Віктора...