Франція відзначила День взяття Бастилії: Чимало курйозів

14 липня вважається початком Великої французької революції, саме в цей день в 1789 році була взята знаменита фортеця Бастилія, яка використовувалася королівською владою, в тому числі, і як в'язниця для політичних в'язнів.

Під час авіашоу була допущена помилка з кольорами прапора Франції. Фото: ЕРА.

У столиці Франції Парижі на традиційному військовому параді на честь Дня взяття Бастилії сталося зіткнення двох мотоциклів національної жандармерії. Про це повідомляє 20 minutes.fr, передають Патріоти України.

Поліцейські виконували трюки на мотоциклах в рамках відкриття параду. Не розрахувавши траєкторію, мотоциклісти врізалися один одного. В результаті інциденту ніхто не постраждав. Зазначається, що зіткнення сталося на очах у президента Франції Еммануеля Макрона.

Також повідомляється, що під час авіашоу на честь свята помилку допустила пілотажна група Patrouille de France. Дев'ять літаків випускали смуги диму кольорів французького прапора – синього, білого і червоного. Однак літак, який мав випустити синю смугу диму, випустив червоний димовий слід.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...